Maatregelen Coronavirus: LEES DIT AUB

We willen het risico voor u en voor ons zoveel mogelijk beperken en daarom hebben we de volgende regels ingesteld:

Per afspraak mag er 1 begeleider komen. Mensen met verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts worden verzocht iemand anders die geen klachten heeft met het dier te laten komen. Bent u eerder dan verwacht? Wacht dan in uw auto of buiten op het terrein.

De assistente neemt uw dier mee de spreekkamer in naar de dierenarts, nadat u heeft verteld wat er aan de hand is. De dierenarts zal uw dier nakijken en op gepaste afstand met u spreken over uw dier en de beoogde behandeling.

We vragen u om zoveel mogelijk per pin te betalen. Wij desinfecteren regelmatig onze handen en spullen, inclusief de pinautomaat.

Bestel voeding en/of medicijnen vooraf via de telefoon (023-5333363) of per email (info@dierenkliniekmeerwijk.nl). We leggen het dan voor u klaar, waardoor we de tijd van uw bezoek aan de kliniek zo kort mogelijk kunnen houden.

Wilt u voor het maken van een afspraak zoveel mogelijk bellen tussen 8.30 en 11 uur of tussen 16 en 19 uur? Van 11 tot 16 uur is de assistente vaak bezig met de dierenarts assisteren.

We schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand.

We willen u bedanken voor uw medewerking in deze bijzondere omstandigheden.